O Κώστας Τσουρός αποκάλυψε ότι εκφώνησε σε δελτίο ειδήσεων τη δολοφονία της θείας του
13:08 - 24/11/2022
Ο Κώστας Τσουρός μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και το τέλος της καραντίνας επισκέφτηκε το θέατρο Αθηνά για την πρεμιέρα του έργου «Τέλειοι ξένοι». Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στους δημοσιογράφους ενώ ρωτήθηκε αν θα ήθελε να ξανακάνει δελτίο ειδήσεων, κάτι που έκανε στο παρελθόν. «Εγώ θα με έβλεπα σε δελτίο ειδήσεων, δεν ξέρω […]
The post O Κώστας Τσουρός αποκάλυψε ότι εκφώνησε σε δελτίο ειδήσεων τη δολοφονία της θείας του appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Τσουρός: Έχω εκφωνήσει τη δολοφονία της θείας μου
Το συγκλονιστικό περιστατικό που διηγήθηκε ο δημοσιογράφος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚώστας Τσουρός: «Μου έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου»
Δείτε τι αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Τσουρός: «Μου έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου»
Στην πρεμιέρα του έργου «Τέλειοι ξένοι», στο οποίο έκανε τη μετάφραση η Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε όλη η ομάδα του «Μega Καλημέρα» μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Τσουρός.Στην πρεμιέρα του έργου «Τέλειοι ξένοι», στο οποίο έκανε τη μετάφραση η Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε όλη η ομάδα του «Μega Καλημέρα» μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Τσουρός.Μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και την καραντίνα, ο Κώστας Τσουρός βγήκε επιτέλους έξω όπως είπε. Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε αν θα ήθελε να ξανακάνει δελτίο ειδήσεων, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚώστας Τσουρός: «Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου»
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» μίλησε ο Κώστας Τσουρός κι απάντησε για το αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει […]
The post Κώστας Τσουρός: «Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr