Παύλος Χαϊκάλης: «Ο αστρολογικός μου χάρτης μού έδειξε ότι θα είμαι για έναν χρόνο ακόμα στην απομόνωση»

11:18 - 24/11/2022

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στο Mega Καλημέρα για την ενασχόλησή του με την αστρολογία και σχολίασε To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: «Ο αστρολογικός μου χάρτης μού έδειξε ότι θα είμαι για έναν χρόνο ακόμα στην απομόνωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαϊκάλης: Ο αστρολογικός μου χάρτης έδειξε ότι θα είμαι για έναν χρόνο ακόμα στην απομόνωση

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την ενασχόλησή του με την αστρολογία.Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την ενασχόλησή του με την αστρολογία.«Οι μέρες είναι μία χαρά, πάντα είναι μία χαρά, αρκεί να τις βλέπουμε και να τις καταλαβαίνουμε. Να αισθανόμαστε το θείο δώρο της ζωής. Άμα κάποιος δεν εξηγεί κάτι, η φυσιολογική αντίδραση είναι να πούμε “συγγνώμη δε το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας