Γιάννης Βογιατζής: «Όταν με έβαλαν φυλακή, πήρε τηλέφωνο η Μαίρη Χρονοπούλου και με έβγαλαν»

10:14 - 24/11/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Γιάννης Βογιατζής. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το τραγούδι, […] The post Γιάννης Βογιατζής: «Όταν με έβαλαν φυλακή, πήρε τηλέφωνο η Μαίρη Χρονοπούλου και με έβγαλαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βογιατζής: Η Μαίρη Χρονοπούλου με έβγαλε από τη φυλακή

«Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω» ανέφερε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Βογιατζής για Μαίρη Χρονοπούλου: «Όταν με έβαλαν φυλακή, πήρε τηλέφωνο και με έβγαλαν»

Ο Γιάννης Βογιατζής μιλώντας στην εκπομπή «Mega καλημέρα», αναφέρθηκε στο τραγούδι, την στήριξη του στους καλλιτέχνες, αλλά και για τη μέρα που μπήκε στη φυλακή. «Τραγουδάω από τότε που γεννήθηκα. Ετοιμαζόμουν να μπω στη σχολή Ευελπίδων, αλλά με πρόλαβε το τραγούδι. Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Βογιατζής: Η Μαίρη Χρονοπούλου με έβγαλε από τη φυλακή

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την καλλιτεχνική πορεία του αλλά και για τη στήριξη που έλαβε από ανθρώπους του χώρου.Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την καλλιτεχνική πορεία του αλλά και για τη στήριξη που έλαβε από ανθρώπους του χώρου.Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην ημέρα που μπήκε στη φυλακή και εκείνη που τον βοήθησε ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου. Μιλώντας για το τέλος που έβαλε στο τραγούδι και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»