Η καλόγρια που συγκλόνισε και κέρδισε το The Voice και η νέα της ζωή ως… σερβιτόρα – Η απίστευτη μεταμόρφωση
09:28 - 24/11/2022
Μια καλόγρια, η οποία προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως μετά τη νίκη της στην ιταλική εκδοχή του διάσημου ριάλιτι μουσικής The Voice, απασχολεί και πάλι τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο για την απόφασή της να αλλάξει ζωή και να γίνει… σερβιτόρα στην Ισπανία. Η καλόγρια Cristina Scuccia από τη Σικελία είχε σοκάρει τους δικαστές, ανάμεσά τους και η σπουδάια Ραφαέλα Καρά, όταν στην blind audition της για το σόου το 2014, τραγούδησε το τραγούδι της Αλίσια Κις No One. Όταν συνειδητοποίησαν ότι η εκπληκτική φωνή προερχόταν από την καλόγρια, η Καρά – η οποία πέθανε πέρυσι, είπε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω για αρκετά λεπτά». Η Scuccia, η οποία τότε ήταν μοναχή στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο, κέ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
The Voice: Η καλόγρια που κέρδισε άλλαξε ζωή και έγινε σερβιτόρα - Η απίστευτη μεταμόρφωση
«Η αδελφή Κριστίνα είναι μέσα μου, αυτό που είμαι σήμερα το οφείλω σε αυτήν» ανέφερε στην πρώτη της εμφάνιση μετά την εγκατάλειψη της μοναστικής ζωής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ καλόγρια που κέρδισε το Voice και η νέα της ζωή σαν σερβιτόρα
Η καλόγρια που προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως μετά την πρώτη θέση στην ιταλική εκδοχή του διάσημου ριάλιτι μουσικής The Voice, απασχολεί και πάλι τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο για την απόφασή της να αλλάξει ζωή και να γίνει σερβιτόρα στην Ισπανία.
Διαβάστε το στο e-daily.grThe Voice: Η καλόγρια που κέρδισε άλλαξε ζωή και έγινε σερβιτόρα – Η απίστευτη μεταμόρφωση
«Η αδελφή Κριστίνα είναι μέσα μου, αυτό που είμαι σήμερα το οφείλω σε αυτήν» ανέφερε στην πρώτη της εμφάνιση μετά την εγκατάλειψη της μοναστικής ζωής.
Το άρθρο The Voice: Η καλόγρια που κέρδισε άλλαξε ζωή και έγινε σερβιτόρα – Η απίστευτη μεταμόρφωση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΗ καλόγρια που κέρδισε το The Voice και η νέα της ζωή – Η απίστευτη μεταμόρφωση
Ακόμη κυνηγά το όνειρό της για μια καριέρα στη μουσικήΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr