Αναστασία Τσιλιμπίου: «Έχουμε σχέση από απόσταση εδώ και δύο χρόνια»

08:48 - 24/11/2022

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε στο Happy Day και […] The post Αναστασία Τσιλιμπίου: «Έχουμε σχέση από απόσταση εδώ και δύο χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αναστασία Τσιλιμπίου για τα προσωπικά της: Έχουμε σχέση από απόσταση εδώ και δύο χρόνια

«Χρειάζεται όμως πάρα πολλή επικοινωνία, είναι μια δοκιμασία», λέει η Αναστασία Τσιλιμπίου. Στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Αναστασία Τσιλιμπίου για την εξ αποστάσεως σχέση που έχει με τον σύντροφό της. «Είναι στη Θεσσαλονίκη, έχουμε σχέση από απόσταση. Δύο χρόνια. Είναι δύσκολη. Υπάρχει κόσμος που δεν πιστεύει καθόλου σε αυτό και το ... Περισσότερα To άρθρο Η Αναστασία Τσιλιμπίου για τα προσωπικά της: Έχουμε σχέση από απόσταση εδώ και δύο χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Έχουμε σχέση από απόσταση εδώ και δύο χρόνια»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή και...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»