Μυρτώ Αλικάκη: «Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία»
08:28 - 24/11/2022
Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός ανέφερε ότι και πριν από μερικές ημέρες την […]
The post Μυρτώ Αλικάκη: «Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μυρτώ Αλικάκη: Mε παρακολουθούσε ένας stalker, πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία
«Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία», λέει η Μυρτώ Αλικάκη. Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ηθοποιός ανέφερε ότι και πριν από μερικές ημέρες την μπέρδεψαν με τη Ναταλία Δραγούμη στο δρόμο, ενώ αποκάλυψε και πότε αναγκάστηκε να πάει στην αστυνομία, λόγω ενός φανατικού θαυμαστή της. «Μου συνέβη και πριν ... Περισσότερα
To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: Mε παρακολουθούσε ένας stalker, πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜυρτώ Αλικάκη: Mε παρακολουθούσε ένας stalker, πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία
Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ηθοποιός ανέφερε ότι και πριν από μερικές ημέρες την μπέρδεψαν με τη Ναταλία Δραγούμη στο δρόμο, ενώ αποκάλυψε και πότε αναγκάστηκε να πάει στην αστυνομία, λόγω ενός φανατικού θαυμαστή της.
Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ηθοποιός ανέφερε ότι και πριν από μερικές ημέρες την μπέρδεψαν με τη Ναταλία Δραγούμη στο δρόμο, ενώ αποκάλυψε και πότε αναγκάστηκε να πάει στην αστυνομία, λόγω ενός φανατικού θαυμαστή της. «Μου συνέβη και πριν από λίγες μέρες πάλι να με μπερδέψουν με τη Ναταλία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜυρτώ Αλικάκη: «Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία»
Μέχρι την αστυνομία έφτασε η Μυρτώ Αλικάκη και το αποκάλυψε σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους. Η πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου και η πρωταγωνίστρια του έργου απάντησε σε όλα. Όπως έκανε γνωστό συχνά την μπερδεύουν με τη Ναταλία Δραγούμη. Πώς αντιδράει όμως η ίδια; «Μου συνέβη πριν από […]
The post Μυρτώ Αλικάκη: «Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr