Άννα Βίσση: Η ξεχωριστή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της Σοφίας Καρβέλα

08:04 - 24/11/2022

Τα γενέθλιά της είχε χθες η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα To άρθρο Άννα Βίσση: Η ξεχωριστή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της Σοφίας Καρβέλα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίσση - Καρβέλας: Η τρυφερή αγκαλιά στα γενέθλια της κόρης τους

Οι καλές σχέσεις της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα είναι γνωστές και οι δυο τους έχουν κρατήσει στενή προσωπική…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σοφία Καρβέλα: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά της και οι πόζες Άννας Βίσση-Νίκου Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έγινε 39 ετών και το γιόρτασε με ένα πάρτι στο κέντρο της Αθήνας. Οι επώνυμοι καλεσμένοι και η ηχηρή απουσία.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας: Mαζί στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Σοφίας

Μια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα. Η επανένωση έγινα με αφορμή τα γενέθλια της κόρης τους, Σοφία. Η εορτάζουσα μάλιστα δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από την οικογένεια και τους φίλους της. Λαμπερά stories στο Ιnstagram ανέβασε η Χριστίνα Πολίτη αλλά και ο Χάρης Σιανίδης, δύο φίλοι της οικογένειας που […] The post Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας: Mαζί στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Σοφίας appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»