Καταγγελία φοιτητή: Δεν μου δίνουν πτυχίο γιατί δεν έχω να πληρώσω την φοιτητική μέριμνα!

23:30 - 23/11/2022

Την επιστολή που απέστειλε προς τον Πρύτανη του Ιδρύματος γνωστοποιεί ο φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα». Δηλώνει στα «Φοιτητικά Νέα» πως δεν τον αφήνουν να πάρει το πτυχίο του γιατί δεν έχει να πληρώσει 150 ευρώ. Να πάρει το πτυχίο του ζητά ο τελειόφοιτος φοιτητής, παιδί αγροτών, καθώς εδώ και δύο εξάμηνα ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας των […] Το άρθρο Καταγγελία φοιτητή: Δεν μου δίνουν πτυχίο γιατί δεν έχω να πληρώσω την φοιτητική μέριμνα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλία: Δεν του δίνουν πτυχίο γιατί χρωστάει 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία

Ο φοιτητής που κινδυνεύει να μείνει χωρίς πτυχίου λόγω χρέους στη φοιτητική εστία, έχασε τον πατέρα του και η μητέρα του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από εργατικό ατύχημα

Διαβάστε το στο in.gr

Ο φοιτητής που κινδυνεύει να μείνει χωρίς πτυχίο λόγω χρέους στη φοιτητική εστία, έχασε τον πατέρα του και η μητέρα του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από εργατικό ατύχημα

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο φοιτητής που κινδυνεύει να μείνει χωρίς πτυχίο λόγω χρέους στη φοιτητική εστία, έχασε τον πατέρα του και η μητέρα του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από εργατικό ατύχημα

Διαβάστε το στο tovima

Βόλος: Δεν του δίνουν πτυχίο γιατί χρωστάει 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία

Απεγνωσμένος είναι ένας φοιτητής από τη Ζαγορά Πηλίου, καθώς ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Λάρισα, δεν του δίνουν πτυχίο γιατί έχει ένα χρέος 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία. Ο νεαρός, που έχασε τον πατέρα του ενώ σπούδαζε και η μητέρα του νοσηλεύεται μετά από εργατικό ατύχημα, έστειλε επιστολή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. «Με όλο τον σεβασμό, σας ρωτώ κύριε πρύτανη γιατί εσείς, που όπως ισχυρίζεστε είστε δίπλα στους φοιτητές ασκώντας “κοινωνική πολιτική” , επιτρέπετε την ύπαρξη αυτού του απαράδεκτου όρου, που μάλιστα αποτελεί πανελλαδική αρνητική πρωτοτυπία» έγραψε, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει ο taxydromos. Η επιστολή Με την παρούσα επιστολή μου επιστο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βόλος: Δεν του δίνουν πτυχίο γιατί χρωστάει 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία

Ο φοιτητής έχασε τον πατέρα του και η μητέρα του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από εργατικό ατύχημα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Δεν του δίνουν πτυχίο γιατί χρωστάει 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία!

Απεγνωσμένος είναι ένας φοιτητής από τη Ζαγορά Πηλίου, καθώς ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Λάρισα, δεν του δίνουν πτυχίο γιατί έχει ένα χρέος 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία. Ο νεαρός, που έχασε τον πατέρα του ενώ σπούδαζε και η μητέρα του νοσηλεύεται μετά από εργατικό ατύχημα, έστειλε επιστολή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βόλος: Σε απόγνωση φοιτητής- Δεν του δίνουν πτυχίο γιατί χρωστάει 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία

«Κανένας φοιτητής δεν θα επέλεγε να μην πληρώσει τα όποια χρωστούμενα αν μπορούσε να κάνει αλλιώς όμως δεν μπορούμε»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα