Μίμης Ανδρουλάκης: «Στα χρόνια της Χούντας ένιωθα εσωτερική απελευθέρωση που δεν τη νιώθω σήμερα»

20:18 - 23/11/2022

Ο πολιτικός και συγγραφέας μίλησε στην κάμερα του «Στούντιο 4» για τη ζωή και την πορεία του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίμης Ανδρουλάκης: Στα χρόνια της Χούντας και της καταδίωξης ένιωθα εσωτερική απελευθέρωση που δεν τη νιώθω σήμερα

Ο Μίμης Ανδρουλάκης μίλησε για τα χρόνια της Χούντας και ανέφερε ότι παρά την καταδίωξη και το κυνηγητό της εποχής, εκείνος ένιωθε μια εσωτερική απελευθέρωση, που παρόμοια της δεν έχει νιώσει μέχρι και σήμερα. Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ανέφερε πως «τα χρόνια της Χούντας είναι τα πιο συναρπαστικά της ζωής μου. Στα χρόνια της Χούντας, της καταδίωξης, του κυνηγητού, της αγωνίας, της βίας ένιωθα μία εσωτερική απελευθέρωση που δεν τη νιώθω σήμερα. Ήταν η μεγάλη μας στιγμή, ακόμα και όταν τρώγαμε ξύλο». Επίσης, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέκο Σακελλάριο που τον είχε σώσει από σύλληψη, αναφέροντας ότι «τη σύλληψή μου την απέφυγα από τυχαία γεγονότα. Μία φορά το 1972 σε μία

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μίμης Ανδρουλάκης: «Στα χρόνια της χούντας ένιωθα μια εσωτερική απελευθέρωση που δεν τη νιώθω σήμερα»

Ο Μίμης Ανδρουλάκης μίλησε για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Στούντιο 4.Ο Μίμης Ανδρουλάκης μίλησε για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Στούντιο 4.Ο Μίμης Ανδρουλάκης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της βίαιης περιόδου της Χούντας. «Τα χρόνια της χούντας είναι τα πιο συναρπαστικά χρόνια της ζωής μου. Και λέω και ποτέ ξανά. Θέλω να σας πω κάτι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μίμης Ανδρουλάκης: «Τα χρόνια της Χούντας είναι τα πιο συναρπαστικά της ζωής μου»

Ο Έλληνας συγγραφέας και πολιτικός, Μίμης Ανδρουλάκης μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» για τις στιγμές της ζωής του. «Τα χρόνια της Χούντας είναι τα πιο συναρπαστικά της ζωής μου. Στα χρόνια της Χούντας, της καταδίωξης, του κυνηγητού, της αγωνίας, της βίας ένιωθα μία εσωτερική απελευθέρωση που δεν τη νιώθω σήμερα. Ήταν η μεγάλη […] The post Μίμης Ανδρουλάκης: «Τα χρόνια της Χούντας είναι τα πιο συναρπαστικά της ζωής μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τραμπ: Ετοιμάζει «εκρηκτικό» ξεκίνημα στην προεδρία - Άμεση η αύξηση δασμών σε Κίνα, Μεξικό και Καναδά

Παγκράτι: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τι συνέβη με τα βεγγαλικά στην τούρτα

Με ιστιοδρομίες iQFOiL άρχισε η 2η φάση της «33ης Athens International Sailing Week 2024»

Αποθήκη με γεωργικά μηχανήματα τυλίχθηκε στις φλόγες στο Ηράκλειο

«Ομάδα κρούσης» ετοιμάζει ο Φάμελλος: Μπαράζ συσκέψεων στην Κουμουνδούρου

Ο Ανδρουλάκης θέλει ad hoc κοινό προοδευτικό μέτωπο για τα εργασιακά στη Bουλή με τον Φάμελλο