Κιβωτός του Κόσμου: Ιρακινός πρόσφυγας το δεξί χέρι του π. Αντώνιου - Ταξίδια, ακριβά ρούχα και πούρα [Βίντεο]

17:26 - 23/11/2022

Πώς ένα παιδί που ήρθε πρόσφυγας, απ’ όταν ενηλικιώθηκε ξαφνικά έκανε μια άνετη ζωή, με ταξίδια, ακριβά ρούχα και ρολόγια και ανέλαβε ανώτατη διοικητική θέση στην Κιβωτό του Κόσμου

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Το «δεξί χέρι» του πατέρα Αντώνιου – Ποιος είναι ο 34χρονος Ιρακινός, οι πληροφορίες για χλιδάτη ζωή

Ένας 34χρονος φέρεται να είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που ελέγχονται εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, για τα όσα φέρονται να συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου. Είναι σήμερα 34 ετών, πρόσφυγας από το Ιράκ που μπήκε στη δομή από τα 9 του χρόνια και μεγάλωσε εκεί και σήμερα παρουσιάζεται ως γενικός διευθυντής της «Κιβωτού», με τα αδέλφια, τη σύζυγο και την αδελφή της συζύγου του να εργάζονται όλοι εκεί, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής Live News στο Mega. «Αυτοί οι τρεις Ιρακινοί έχουν κάτσει μόνο. Δε δουλεύουν. Τα τρία αδέλφια. Οι τρεις Ιρακινοί. Μαζί με τον παπά. Αυτοί έκαναν κουμάντο. Τους ξέρω όλους αυτούς. Ξέρω και τον… ξέρω και την οικογένειά του… τους ξέρω όλους. Εγώ τους ξέρω α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις