Μπέσσυ Αργυράκη: Γνωστή τραγουδίστρια μού έκοψε την πορεία στο λαϊκό τραγούδι
14:44 - 23/11/2022
Όσα αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη στην τηλεοπτική της συνέτευξη. Για την προσπάθεια να κάνει στροφή από το ποπ στο λαϊκό τραγούδι αλλά και τις ώρες στο… κρατητήριο μίλησε από καρδιάς η Μπέσσυ Αργυράκη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Μίχο την Πέμπτη. “Έχω κάνει κρατητήριο. Είχαμε βρεθεί στην Πολωνία με την πρόξενο της ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη: Γνωστή τραγουδίστρια μού έκοψε την πορεία στο λαϊκό τραγούδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέσσυ Αργυράκη: «H τραγουδίστρια που “έκοψε” τη στροφή μου στο λαϊκό τραγούδι»
Στην εκπομπή Breakfast @Star μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την εμπειρία της στο κρατητήριο αλλά και την τραγουδίστρια που της έκοψε την καριέρα στο λαϊκό τραγούδι.Στην εκπομπή Breakfast @Star μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την εμπειρία της στο κρατητήριο αλλά και την τραγουδίστρια που της έκοψε την καριέρα στο λαϊκό τραγούδι.«Έχω κάνει κρατητήριο. Είχαμε βρεθεί στην Πολωνία με την πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και μέσα στο λεωφορείο δεν βγάλαμε εισιτήρια, γιατί είχαμε πιάσει την πάρλα. Μας έπιασαν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέσσυ Αργυράκη: «Yπήρξε μια τραγουδίστρια που με “έκοψε” από το λαϊκό τραγούδι, είναι ακόμα ενεργή»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο παραχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια
To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη: «Yπήρξε μια τραγουδίστρια που με “έκοψε” από το λαϊκό τραγούδι, είναι ακόμα ενεργή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr