Ηλιάνα Μαυρομάτη: Έκανα λάθος που απάντησα στην ερώτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή

14:34 - 23/11/2022

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ερώτηση που είχε δεχτεί για τις ερωτικές σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της και το αν ζηλεύει η Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ήταν μια άκομψη ερώτηση και για τον Βασίλη Μπισμπίκη και για τη σύντροφό του»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ήταν μια άκομψη ερώτηση και για τον Βασίλη Μπισμπίκη και για τη σύντροφό του»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων, απάντησε και για την ερώτηση που είχε δεχθεί πρόσφατα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Λάθος μου που απάντησα στην ερώτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην ερώτηση που είχε δεχτεί πριν από μερικές ημέρες, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ηλιάνα Μαυρομάτη: "Έκανα λάθος που απάντησα στην ερώτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή"

"Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Ουκρανία χτυπάει με drones περιφέρειες της Ρωσίας - Μήνυμα Μακρόν στον Πούτιν

Μώραλης για ποινική δίωξη: Η κλήση μου σε απολογία αντιμάχεται ματαίως την προσήλωσή μου στη νομιμότητα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινική δίωξη κατά της διοίκησης

Σερ για τον χωρισμό της στο παρελθόν από τον Γκρεγκ Άλμαν: Ήμουν κουρασμένη να επαναλαμβάνω τον ίδιο κύκλο

«Δεξί χέρι» του Ρόμπερτ Κένεντι στην υγεία βάζει ο Τραμπ τον τηλεγιατρό Μεχμέτ Οζ

Παναγιώτης Πετράκης: Κινδύνεψα να πνιγώ δύο φορές πάνω στη σκηνή