Μαντώ Γαστεράτου: «Στην πρώτη μου λοχεία κόντεψα να φτάσω δύο φορές στον ψυχίατρο»

13:48 - 23/11/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τετάρτη 23/11 η Μαντώ Γαστεράτου. Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ To άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: «Στην πρώτη μου λοχεία κόντεψα να φτάσω δύο φορές στον ψυχίατρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαντώ Γαστεράτου: «Αφού γέννησα ήμουν τρελή, για σουίτα στο Δαφνί»

Μαντώ Γαστεράτου: Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της, για τα λάθη της, αλλά…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαντώ Γαστεράτου: Στην πρώτη περίοδο της λοχείας μου ήμουν τρελή, για σουίτα στο Δαφνί

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τετάρτη (23/11) η Μαντώ Γαστεράτου. Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων, μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της, για τα λάθη της, αλλά και για τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. «Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Μυρίζει μωρουδίλα, την μυρίζω όλη την ώρα. Ανασαίνει και ανασαίνω μαζί της. Με τον Γιώργο άργησα να συνδεθώ γιατί δούλευα. Ήταν μία περίοδος που δούλευα με την Ελένη, έκανα ραδιόφωνο, έκανα διάφορα και δεν τον χάρηκα πολύ σαν μωράκι, έλειπα πολύ από το σπίτι. Τώρα με την μικρή ήταν συνειδητή απόφαση να μείνω στο σπίτι. Για δεύτερη φορά μαμά κατάλαβα ότι το δέσιμο με το δεύτερο παιδί έρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαντώ Γαστεράτου: «Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου»

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα πριν από τις μήνες, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη της, η οποία θα πάρει το όνομα Κυβέλη. «Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Την κόρη μου προσπαθώ να την απολαμβάνω όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί με τον γιο μου άργησα να […] The post Μαντώ Γαστεράτου: «Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας