Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μου έχει πέσει το στήθος, τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»

08:40 - 23/11/2022

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μιλώντας στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία αλλά και στις ρατσιστικές επιθέσεις […] The post Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μου έχει πέσει το στήθος, τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – «Μου έχει πέσει το… στήθος. Τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία αλλά και στις ρατσιστικές επιθέσεις που βιώνει κατά καιρούς. «Νομίζω ότι δεν είμαι η μοναδική που έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρξε βία. Έχω άσχημες εμπειρίες. Σου αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Με έχει κάνει να αφιερώσω […] The post Σοκάρει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – «Μου έχει πέσει το… στήθος. Τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»