Απόστολος Γκλέτσος: «Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου και έγινε μετά από κάτι πολύ σπουδαίο»
19:24 - 22/11/2022
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή “Εμείς” και τον Γιώργο Οικονομάκη. Ο ηθοποιός
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου και έγινε μετά από κάτι πολύ σπουδαίο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: «Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου»
Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στο Εμείς και στον Γιώργο Οικονομάκη και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου»
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» και στον Γιώργο Οικονομάκη για την πιο δύσκολη φάση της ζωής του. Ο ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Η δική μας οικογένεια» αναφέρθηκε και στη δήλωσή του για το ψάρι που ψήνεται και από τις δυο πλευρές. «Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, όπως […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr