Μαρία Αντουλινάκη: «Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο»
10:56 - 22/11/2022
Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός δήλωσε πως πικράθηκε και στεναχωρήθηκε […]
The post Μαρία Αντουλινάκη: «Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Αντουλινάκη: «Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο»
Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός δήλωσε πως πικράθηκε και στεναχωρήθηκε που δεν θα είναι τελικά στο Μαύρο Ρόδο.Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός δήλωσε πως πικράθηκε και στεναχωρήθηκε που δεν θα είναι τελικά στο Μαύρο Ρόδο.«Έγιναν διάφορες στραβές και δεν μπόρεσα να είμαι κάπου τηλεοπτικά φέτος. Ήταν να είμαι στο Μαύρο Ρόδο, αλλά λόγω συγκυριών δεν θα είμαι τελικά. Δεν είναι οικονομικός ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Αντουλινάκη: «Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο, δεν θέλω να το συζητήσω με κανέναν»
Η Μαρία Αντουλινάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός
To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη: «Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο, δεν θέλω να το συζητήσω με κανέναν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Αντουλινάκη: "Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο"
"Ο Σπύρος Μπιμπίλας με είχε στηρίξει με το κοινωνικό ταμείο των ηθοποιών όταν ήμουν πολύ άσχημα οικονομικά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr