Μάικλ Τζ. Φοξ: «Το Πάρκινσον ήταν δώρο»

10:36 - 22/11/2022

Όταν ο ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με Πάρκινσον ήταν μόλις 29 ετών και οι γιατροί του είχαν δώσει μόνο 10 χρόνια για να συνεχίζει να εργάζεται. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, που του άλλαξε τη ζωή. «Ήταν ένα δώρο, όπως είπε και ο φίλος μου Τζορτζ Στεφανόπουλος σε μία ταινία. Αναφέρομαι στη νόσο Πάρκινσον, ήταν πραγματικά ένα δώρο» είπε. «Μου είπαν ότι είχα μόνο 10 χρόνια για να δουλέψω. Ήταν λίγο. Αυτό συνέβη. Το πιο δύσκολο μέρος της διάγνωσής μου ήταν να αντιμετωπίσω τη βεβαιότητα της διάγνωσης και την αβεβαιότητα της κατάστασης. Ήξερα μόνο ότι θα χειροτέρευε. Η διάγνωση ήταν σίγουρη, η πρόοδος ήταν αόριστη και αβέβαιη» ανέφερε. Ο Φοξ παρέλαβε το Σάββατο το ανθρωπιστικό Βραβείο Jean

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάικλ Τζ. Φοξ: Διαγνώστηκε με Πάρκινσον στα 29 - Η ζωή του με τη νόσο

Ο ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ λέει πως πλέον το Πάρκινσον είναι «δώρο» για εκείνον.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μάικλ Τζέι Φοξ: «Η ασθένειά μου ήταν ένα δώρο»

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οδηγός στο Λονδίνο έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζοδρόμιο – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά

Money Drop: Η ερώτηση που στοίχισε 150.000 ευρώ στην Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Δανάη Παππά

Το Newsbeast σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Άρχισε η Θεία Λειτουργία της Εορτής των Χριστουγέννων – Ζωντανή σύνδεση με τη Μητρόπολη Αθηνών

Θανατηφόρα παράσυρση πεζού τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στη Συγγρού