Σοκάρει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών»

16:56 - 21/11/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ ήταν ο Βασίλης Ζούλιας. Ο κορυφαίος σχεδιαστής κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη […] The post Σοκάρει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει ο Ζούλιας: Ήμουν δυστυχισμένος άνθρωπος - «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών»

Ο γνωστός και επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις απόπειρες αυτοκτονίας που είχε κάνει στο παρελθόν.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας και τα ναρκωτικά ήρθαν σαν βάλσαμο»

«Έλεγα ότι τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται να πονάω», εξομολογείται

Διαβάστε το στο in.gr

Βασίλης Ζούλιας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τη ζωή του - «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών»

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας μίλησε για τα δύσκολα παιδικά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοκάρει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών»

Καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ ήταν ο Βασίλης Ζούλιας.Καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ ήταν ο Βασίλης Ζούλιας.Ο κορυφαίος σχεδιαστής κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, τη θυελλώδη σχέση με τον πατέρα του αλλά και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε από την τρυφερή ηλικία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών»

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο To άρθρο Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βασίλης Ζούλιας: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του – «Μισούσα τον εαυτό μου – Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών»

Ο Βασίλης Ζούλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ.

Διαβάστε το στο real.gr

Συγκλονιστική αποκάλυψη του Βασίλη Ζούλια: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών»

«Ήμουν ένας άνθρωπος που μισούσε τον εαυτό του»

Διαβάστε το στο news.gr

Βασίλης Ζούλιας: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του – “Μισούσα τον εαυτό μου – Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών”

Ο Βασίλης Ζούλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, στις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε από 8 ετών, στην εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και στη θυελλώδη σχέση με τον πατέρα του. «Ήμουν δυστυχισμένο παιδί, δυστυχισμένος άνθρωπος. Είμαι μία εθισμένη προσωπικότητα, οπότε μέχρι […] The post Βασίλης Ζούλιας: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του – “Μισούσα τον εαυτό μου – Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας και τα ναρκωτικά ήρθαν σαν βάλσαμο»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας. Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/11), καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά  και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε από όταν ήταν 8 ετών. «Ήμουν δυστυχισμένο παιδί, δυστυχισμένος άνθρωπος. Είμαι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βασίλης Ζούλιας: "Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας από 8 ετών"

"Μου έβγαλε ο αστυνομικός τις χειροπέδες, πήγα να χαιρετήσω τη μητέρα μου και έτρεξα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Βασίλης Ζούλιας συγκλονίζει: «Από 8 ετών έκανα απόπειρες αυτοκτονίας»

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε