Κιβωτός του κόσμου – Πρώην τρόφιμος: Αυτά για τον «πατέρα» μου δεν τα επιτρέπω, είναι όλα ψέματα

14:24 - 21/11/2022

«Ψέματα» χαρακτηρίζει την καταγγελίες που έρχονται στο φως με μορφή χιονοστιβάδας για την «Κιβωτό του Κόσμου». Ένας πρώην τρόφιμος της ΜΚΟ, που σήμερα είναι 22 ετών, μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη δική του εμπειρία σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» λέγοντας ότι όλα όσα ακούγονται είναι ψέματα. Ο Τσαμπίκος Λούτσα ήταν στη δομή της Αθήνας και αργότερα μεταφέρθηκε στη δομή της Χίου για να γίνει αποσυμφόρηση στους χώρους του Κολωνού. Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του και από τις δύο δομές στις οποίες είχε φιλοξενηθεί από μικρή ηλικία και υποστηρίζει ανοιχτά τον πατέρα Αντώνιο αναφορικά με τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών. «Η κιβωτός για εμένα είναι το παν. Χρωστάω τη ζωή μου στην Κιβωτό» λέει

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιβωτός του Κόσμου – Πρώην τρόφιμος για 10 χρόνια καταγγέλλει: «Η πρεσβυτέρα ήταν πολύ επιθετική, έβαζε και αυτή τιμωρίες»

Κιβωτός του Κόσμου: Ανατριχιαστικές καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών και μαρτυρίες με όσα φέρονται να έχουν βιώσει μέσα σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» συνεχίζουν να έρχονται στο φως, ενώ σφίγγει ο κλοιός των ερευνών για το καθεστώς λειτουργίας των δομών της ΜΚΟ του πατρός Αντωνίου Παπανικολάου. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, μια 18χρονη […] Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου – Πρώην τρόφιμος για 10 χρόνια καταγγέλλει: «Η πρεσβυτέρα ήταν πολύ επιθετική, έβαζε και αυτή τιμωρίες» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Κίνηση τώρα: Μεγάλες καθυστερήσεις στη Μεσογείων λόγω σύγκρουσης οχημάτων

«Ζει ο σύζυγος;» – «Όχι ευτυχώς, είμαι ελεύθερη»: Διάλογος έπος Τσελίκα με ηλικιωμένη στον Πειραιά

Κάλαντα στον δήμαρχο Αθηναίων από φορείς και συλλόγους: «Καμία και κανένας μόνος του»

Ρώτησαν τον Άρη Σοϊλέδη μπροστά στη σύντροφό του για τη Μαρία Αντωνά – Δείτε το βίντεο

H Eλένη Μενεγάκη αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο – Δείτε τη φωτογραφία

2+1 μεγάλες κινήσεις Γιαννακόπουλου μετά τον Γκέιμπριελ – Φέρνει και Μίσιτς!