Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος “θάβει” το Cats στη χειρότερη κριτική που έχουμε ακούσει ποτέ στην Ελένη

16:03 - 22/01/2020

Το γνωστό θεατρικό μιούζικαλ Cats βγαίνει στον κινηματογράφο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κάνει την πιο αυστηρή κριτική που έχουμε ακούσει […] The post Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος “θάβει” το Cats στη χειρότερη κριτική που έχουμε ακούσει ποτέ στην Ελένη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος “θάβει” το Cats στη χειρότερη κριτική που έχουμε ακούσει ποτέ στην Ελένη

Στην ίσως πιο αυστηρή κριτική που έχει κάνει ποτέ στην εκπομπή Ελένη, προχώρησε σήμερα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο γνωστός κριτικός “έθαψε” την ταινία Cats, με απίστευτες ατάκες που άφησαν ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη με το στόμα ανοιχτό. “Είναι η χειρότερη ταινία της εβδομάδας, της χρονιάς και ίσως της δεκαετίας. Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε πόσο κακό είναι! Είχα δει το θεατρικό, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε επιτυχία. Δεν έχει πλοκή, οι χαρακτήρες μπαίνουν βγαίνουν. Μερικές από τις κομπάρσες γάτες ερχόντουσαν και δίπλα σου και κάθονταν, για να περάσει λίγο η ώρα γιατί δεν υπήρχε αφήγηση. Τα εφέ είναι τόσο περίεργα και ψεύτικα, κοιτάς την ταινία να δεις ποιοι είναι αυτοί. Δυστ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»