Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ για guest εμφάνιση στην τηλεόραση»
10:24 - 21/11/2022
Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την κοινή ζωή με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου αλλά και τα χρόνια της στην τηλεόραση. «Είμαστε 30 χρόνια μαζί. Αποδεικνύεται ότι το μυστικό είναι ότι είμαστε και οι δυο κατά βάθος μωρά παιδιά. Το ότι ξυπνάμε δηλαδή το πρωί και κάνουμε αστεία ο ένας στον άλλο έπειτα […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ για guest εμφάνιση στην τηλεόραση» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ για γκεστ εμφάνιση στην τηλεόραση»
Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου με τον οποίο είναι μαζί 30 χρόνια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ για γκεστ εμφάνιση»
Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, στην κόρη τους, Θαλασσινή, ενώ αποκάλυψε πως έχει πάρει 10.
Διαβάστε το στο thebest.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ για γκεστ εμφάνιση»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Λιάνα Ζημάλη έδωσε η Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ για γκεστ εμφάνιση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr