Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού
10:08 - 21/11/2022
Στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού
Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε σε προσβλητικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει
Διαβάστε το στο in.grΗ Ελένη Ράντου αποκαλύπτει την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού
Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε σε προσβλητικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει
Διαβάστε το στο tanea.grΗ Ελένη Ράντου ξαποκάλυψε τις απειλές και τον εκβιασμό που δέχτηκε
Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ελένης Ράντου για όσα βίωσε στο χώρο της δουλειάς, ακόμη και όταν ήδη ήταν γνωστή και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Ράντου: Αποκάλυψε την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού
Για ορισμένα που έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε η Ελένγ Ράντου στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ».Για ορισμένα που έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε η Ελένγ Ράντου στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ».«Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Ράντου: Αποκάλυψε την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού – “Θα στο κλείσουμε το θεατράκι…”
Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Τετ α τετ” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί στον χώρο της υποκριτικής. “Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Μου […]
The post Ελένη Ράντου: Αποκάλυψε την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού – “Θα στο κλείσουμε το θεατράκι…” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΕλένη Ράντου: Η αποκάλυψη για την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού
Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Ράντου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της ενώ αποκάλυψε την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού. «Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με […]
The post Ελένη Ράντου: Η αποκάλυψη για την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr