Στάθης Σχίζας: «Μου έδωσε ένα κροσέ και ξύπνησα πριν από ένα τέταρτο»
00:32 - 21/11/2022
Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό του After Dar στο OPEN. Μέσα σε […]
The post Στάθης Σχίζας: «Μου έδωσε ένα κροσέ και ξύπνησα πριν από ένα τέταρτο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Σχίζας: Μου έδωσε ένα κροσέ και ξύπνησα πριν από ένα τέταρτο
«Ξύπνησα και ρωτούσα τι έγινε» περιέγραψε ο Στάθης Σχίζας.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣτάθης Σχίζας: Μου έδωσε ένα κροσέ και ξύπνησα πριν από ένα τέταρτο
Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό του After Dar στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο επιχειρηματίας και νικητής του τελευταίου Survivor μίλησε για το πιο σκληρό knock out που έχει υποστεί μέχρι σήμερα στην μεγάλη του αδυναμία που δεν είναι άλλη από το kick boxing. Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αγάπη μου είναι το kick boxing. Είχα φάει, Θέμη, ένα knock out μια φορά άσχημο! Άσχημο όμως! Ξεκινάμε, παίζουμε τον αγώνα. Με το που ξεκινάμε, γυρίζω το ματς τσούκου τσούκου, του σπάω την μύτη και αιμοραγεί το παιδί. Κόβει τον αγώνα ο διαιτητής για να του σταματήσει την αιμοραγία, ξαναξεκινάμε. Λέω «αφού του άνοιξα την μύτη»
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτάθης Σχίζας: «Μου έδωσε ένα κροσέ και ξύπνησα πριν από ένα τέταρτο»
Για το πιο σκληρό knock out που έχει υποστεί μέχρι σήμερα σε αγώνα kick boxing, μίλησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του After Dar στο OPEN.Για το πιο σκληρό knock out που έχει υποστεί μέχρι σήμερα σε αγώνα kick boxing, μίλησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του After Dar στο OPEN.O Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αγάπη μου είναι το kick boxing. Είχα φάει, Θέμη, ένα knock out μια φορά άσχημο! Άσχημο όμως! Ξεκινάμε, παίζουμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr