Σπύρος Παπαδόπουλος σε Ζωή Κρονάκη – «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;»
15:34 - 20/11/2022
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Δύο στη 1 κι οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. Ανάμεσα σε αυτές ήταν […]
The post Σπύρος Παπαδόπουλος σε Ζωή Κρονάκη – «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο στη 1» κι οι ερωτήσεις για το «για πάντα», στο οποίο ο ηθοποιός έχει δηλώσει παλιότερα ότι δεν πιστεύει, μπήκαν στο επίκεντρο. Το ίδιο και κάποιες δηλώσεις του για την απιστία, με τον ηθοποιό αρχικά, να μην είναι και τόσο πρόθυμος να απαντήσει. «Τι να πω; Ξέρω εγώ; ... Περισσότερα
To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣπύρος Παπαδόπουλος: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» – Αμήχανη στιγμή on air
Γιατί εκνευρίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Διαβάστε το στο in.grΣπύρος Παπαδόπουλος: Η αντίδρασή του στην ερώτηση περί απιστίας – «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ κι οι ερωτήσεις από
To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αντίδρασή του στην ερώτηση περί απιστίας – «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣπύρος Παπαδόπουλος: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο στη 1» κι οι ερωτήσεις για το «για πάντα», στο οποίο ο ηθοποιός έχει δηλώσει παλιότερα ότι δεν πιστεύει, μπήκαν στο επίκεντρο. Το ίδιο και κάποιες δηλώσεις του για την απιστία, με τον ηθοποιό αρχικά, να μην είναι και τόσο πρόθυμος να απαντήσει. «Τι να πω; Ξέρω εγώ; […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆβολη στιγμή στον αέρα με τον Σ. Παπαδόπουλο – «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Δύο στη 1 και η κουβέντα δεν άργησε να ανάψει για τα καλά. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και για παρελθοντικές του δηλώσεις περί απιστίας, με τον ηθοποιό αρχικά να μην είναι και τόσο πρόθυμος να απαντήσει. «Τι να πω; Ξέρω εγώ; Εσύ τι λες; Παιδιά ότι θέλετε να πούμε, […]
Το άρθρο Άβολη στιγμή στον αέρα με τον Σ. Παπαδόπουλο – «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου;» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr