Γιορτή 20/11 Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Νοεμβρίου 2022

10:52 - 20/11/2022

Γιορτή 20/11 Εορτολόγιο: Διαβάστε αναλυτικά ποιος γιορτάζει σήμερα στην Ελλάδα, 20 Νοεμβρίου 2022. Τα ονόματα για να πείτε Χρόνια πολλά… Γιορτή 20/11 Εορτολόγιο: Ποια ονόματα περιλαμβάνει σήμερα το εορτολόγιο. Σήμερα 20 Νοεμβρίου γιορτάζουν οι: Σήμερα το εορτολόγιο περιλαμβάνει όσους φέρουν το όνομα Δεναχίς, Δεναχίδα. Αγίες παρθένες Θέκλα, Βαουθά, Δενάχις, Τεντούς, Μάμα, Μαλοχία, Άννα, Νάνα, Άστη […] Το άρθρο Γιορτή 20/11 Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Νοεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εισόδια της Θεοτόκου: Τι γιορτάζουμε σήμερα 21 Νοεμβρίου

Μία από τις κυριότερες και μεγαλύτερες Θεομητορικές εορτές του έτους είναι τα Εισόδια της Θεοτόκου. Η Εκκλησία μας την τιμά...

Διαβάστε το στο Zougla

Εορτολόγιο- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Νοεμβρίου

Εορτολόγιο- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Νοεμβρίου: Όσιος Γρηγόριος ο Δεκαπολίτης. Ο Όσιος Γρηγόριος έζησε τον 9ο αιώνα μ.Χ. και καταγόταν από την Ειρηνόπολη της Δεκαπόλεως. Τη χριστιανική ανατροφή του όφειλε πρώτα στη μητέρα του Μαρία, η οποία, με τη ζωντανή της πίστη στο Χριστό, ανέθρεψε το γιο της σύμφωνα με τις επιταγές του Ευαγγελίου. Το άρθρο Εορτολόγιο- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πρωτοσέλιδα για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους τα πρωτοσέλιδα στις αθλητικές εφημερίδες Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η εκκλησία τιμά μεταξύ άλλων τα εισόδια της Θεοτόκου. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά