Γιάννης Βαρδής για τραπ: «Δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει»
10:50 - 20/11/2022
Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στους δημοσιογράφους για την τραπ μουσική και το λόγο που δεν θα συνεργαζόταν με έναν καλλιτέχνη […]
The post Γιάννης Βαρδής για τραπ: «Δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βαρδής για τραπ: Είναι πολύ προσβλητική, δεν τη θεωρώ καν μουσική
“Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο σε αυτό το είδος γίνονται τσακωμοί” δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής. Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κι εξέφρασε την άποψή του για την τραπ μουσική. “Δεν είναι λίγο προσβλητική, είναι πολύ προσβλητική. Δεν νομίζω ότι έχω μιλήσει ποτέ τόσο ανοιχτά. Είναι μια μουσική που δεν μου αρέσει, ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Βαρδής για τραπ: Είναι πολύ προσβλητική, δεν τη θεωρώ καν μουσική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιάννης Βαρδής: «Δεν θεωρώ την τραπ καν μουσική, δεν θα έπρεπε να υπάρχει»
Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιον καλλιτέχνη της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Βαρδής για τραπ μουσική: «Δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει»
Ο Γιάννης Βαρδής έκανε μια live εμφάνιση με τον Γιώργο Λιανό και εκεί τον συνάντησαν οι
To άρθρο Γιάννης Βαρδής για τραπ μουσική: «Δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒαρδής για τραπ: "Δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει"
"Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο σε αυτό το είδος γίνονται τσακωμοί"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιάννης Βαρδής για την τραπ μουσική: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει»
Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σε νυχτερινή του εμφάνιση και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιον καλλιτέχνη της τραπ σκηνής. Αρχικά, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το Asia Express. «Είχα μια πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Χάρη Βαρθακούρη, έναν μήνα πριν ξεκινήσει. Τα είχαμε […]
The post Γιάννης Βαρδής για την τραπ μουσική: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr