Τζούλια Νόβα: «Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου και το άτομό μου και με έβγαλαν λιγάκι εκτός»
10:24 - 19/11/2022
Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες κι απάντησε για την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει με χειρονομία και […]
The post Τζούλια Νόβα: «Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου και το άτομό μου και με έβγαλαν λιγάκι εκτός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζούλια Νόβα: «Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου...»
Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες κι απάντησε για την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει με χειρονομία και το λόγο που δημοσίευσε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤζούλια Νόβα: «Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου από έναν άνθρωπο που αγαπούσα» – Τι είπε για τον Γιάννη Μάρκου
Η Τζούλια Νόβα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σε χθεσινοβραδινή της έξοδο και αναφέρθηκε τόσο στον πρώην
To άρθρο Τζούλια Νόβα: «Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου από έναν άνθρωπο που αγαπούσα» – Τι είπε για τον Γιάννη Μάρκου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤζούλια Νόβα: «Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου και με έβγαλαν λιγάκι εκτός»
Η Τζούλια Νόβα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο και αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση αλλά και για την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει με σηκωμένο το μεσαίο δάκτυλο. «Έχουμε ηρεμήσει πολύ εφόσον έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος και αναρρώνει» τόνισε για τον επιχειρηματία. «Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου και […]
The post Τζούλια Νόβα: «Άκουσα κάποια πράγματα για την καταγωγή μου και με έβγαλαν λιγάκι εκτός» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr