Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει για την πιο δύσκολη σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

13:43 - 22/01/2020

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ως “Μελέτης” στις Άγριες Μέλισσες έχει ξεπαστρέψει αρκετό κόσμο στο Διαφάνι. Στην πραγματικότητα, όμως, η ζωή του […] The post Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει για την πιο δύσκολη σκηνή στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γεροντιδάκης: Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή του στις «Άγριες Μέλισσες» (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι φοράει μερικές φορές στα γυρίσματα της σειράς.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Γεροντιδάκης: Αποκάλυψε ποια σκηνή τον δυσκόλεψε στις Άγριες Μέλισσες!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κούκου και μεταξύ άλλων έκανε αρκετές αποκαλύψεις, τόσο για τη σειρά ‘Άγριες Μέλισσες,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Αποφασίσαμε να κάνουμε τη δουλειά γιατί θα ήμασταν μαζί»

Ο Γιώργος Κουβαράς «πάγωσε» Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4: «Σας κάλεσα αλλά με απορρίψατε»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Έπρεπε να πεθάνει ο πατέρας μου για καταλάβω τι φοβερό άτομο είναι η μητέρα μου»

Μαύροι πίνακες: O Αντίνοος Αλμπάνης εισβάλλει ως Άρης Παυλίδης

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Το «καρφί» για την απέναντι εκπομπή ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά: «Σταμάτα, δεν θέλω τέτοια»

Tempting Fortune: Ο κλειστός φάκελος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις