Γιάννης Κότσιρας: «Ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω, με είχε ενοχλήσει τόσο πόλύ όλο αυτό»
18:24 - 18/11/2022
Καλσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιάννης Κότσιρας το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Γιάννης Κότσιρας: «Ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω, με είχε ενοχλήσει τόσο πόλύ όλο αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Κότσιρας: Δεν περίμενα τη μεγάλη επιτυχία – Ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω, είχα μια αγοραφοβία
Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που έχει σημειώσει και τόνισε πως όταν ξεκίνησε, ειδικά να τον αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο, έπαθε μια αγοραφοβία, με αποτέλεσμα να θέλει να τα παρατήσει. Συγκεκριμένα, είπε στο πλατό του «Στούντιο 4»πως «δεν την περίμενα την μεγάλη επιτυχία και νομίζω ότι κανείς δεν την περιμένει. Δεν υπάρχει άλλωστε συνταγή. Πάντα βέβαια το ελπίζεις. Δεν είναι ότι άλλαξε εμένα μόνο, άλλαξε τον κόσμο γύρω μου και αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς και συ σε αυτό το νέο δεδομένο. Είχα πάθει μια αγοραφοβία και ξαφνικά, εκεί που πηγαίναμε την βόλτα μας χαλαροί, άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος και να έρχεται πάνω μου και να ενοχλεί. Αυτά άλλαξαν. Μόνο οι φίλοι μου,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Κότσιρας: «Ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω, με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ όλο αυτό»
Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έπαθε αγοραφοβία από την αναγνωρισιμότητα
Διαβάστε το στο news.gr