Ξέσπασε ο Μαξ Φερστάπεν: «Έχω βαρεθεί με όλες αυτές τις μα@λ@@@ς».

12:38 - 18/11/2022

Ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται στο “στόχαστρο” τις τελευταίες ημέρες και μετά το περιστατικό με τον ομόσταβλό του, Σέρχιο Πέρεζ, στον οποίο και δεν επέτρεψε να τον προσπεράσει στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, παρότι ο ίδιος δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στον αγώνα. Η “σκληρή” κριτική εναντίον του, έφερε έτσι ένα ξέσπασμα του ίδιου του Φερστάπεν, ο ... Περισσότερα To άρθρο Ξέσπασε ο Μαξ Φερστάπεν: «Έχω βαρεθεί με όλες αυτές τις μα@λ@@@ς». δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Μαξ Φερστάπεν: «Έχω βαρεθεί με όλες αυτές τις μα@λ@@@ς».

Ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται στο “στόχαστρο” τις τελευταίες ημέρες και μετά το περιστατικό με τον ομόσταβλό του, Σέρχιο Πέρεζ, στον οποίο και δεν επέτρεψε να τον προσπεράσει στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, παρότι ο ίδιος δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στον αγώνα. Η “σκληρή” κριτική εναντίον του, έφερε έτσι ένα ξέσπασμα του ίδιου του Φερστάπεν, ο οποίος έκανε […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Βλαδίμηρος από τους Αετούς – Εντάσεις με την επιστροφή της Γεωργίας από την εξορία

ΕΔΕ για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια με τον νεκρό πυροσβέστη

ΣΥΡΙΖΑ προς Kasselistas που ζητούν άμεση σύγκληση της ΚΟΕΣ: Οι θύτες να μην το παίζουν θύματα

Ο Ματίας Λεσόρ απάντησε στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που τον έβριζαν με ένα emoji

Αταμάν μετά το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: «Οι παίκτες έπαιξαν τρομερή άμυνα και έδειξαν χαρακτήρα σε μια τόσο καυτή ατμόσφαιρα»

Νίκος Βερλέκης: «Είχα ανοίξει μπακάλικο στην Καισαριανή, έκοβα τυριά στο ταμείο»