Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»

10:14 - 18/11/2022

Συνέντευξη στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παρουσίαση […] The post Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου

“Το τελευταίο κομβικό σημείο ήταν πριν από 4 χρόνια που έπαθα συγκοπή.” ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Θανάση Πάτρα για τις συνεργασίες που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Το διασκεδάζω το τηλεπαιχνίδι αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο. Και ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει φέτος

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα το πρόσωπό μου

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στο «MEGA Καλημέρα». «Η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και “απώλειες”, προσωπικές συγκρούσεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα» περιγράφει και συγκλονίζει ο γνωστός ηθοποιός. Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε και για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού που έχει αναλάβει φέτος. «Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής, μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες, ενώ έκανε λόγο και για την περιπέτεια της υγείας του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα το πρόσωπό μου… Την πάτησα

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».«Η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και “απώλειες”, προσωπικές συγκρούσεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Διαβάστε το στο real.gr

O Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Πες τη Λέξη» στην ΕΡΤ, τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στην καριέρα του και την περιπέτεια με την υγεία του. “Το διασκεδάζω το τηλεπαιχνίδι αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο. Και για το τηλεπαιχνίδι έλεγα όχι μέχρι τον Αύγουστο. […] The post Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ο Αντώνης Κανάκης «καρφώνει» τον Εκατομμυριούχο για την ερώτηση Σκορδά – Καινούργιου: «Αυτό είναι το τραγικό»

MEGA Stories: Ιστορίες αληθινών εγκλημάτων που καθηλώνουν

Βούλα Πατουλίδου για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Μπουτάρη: «Μου είπε: ρε συ Βούλα, δεν είμαι καλά»

Μαρία Φιλίππου: Τι αποκάλυψε για τα παρασκήνια του «Εμείς κι Εμείς»;

Γιώργος Παπακώστας για Ελένη Μενεγάκη: «Ανταλλάσσουμε likes ή μηνύματα… αλλά μέχρι εκεί»

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται Ρία Ελληνίδου και Κατερίνα Κρέπη