Κιβωτός του Κόσμου: Το υπουργείο Εργασίας αποσύρει διάταξη για παραχώρηση κτιρίου μετά τις καταγγελίες

18:52 - 17/11/2022

Αποσύρεται η διάταξη που είχε περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής νομοθεσίας για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου του ΕΦΚΑ στην «Κιβωτό του Κόσμου», σε συνέχεια της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε και αφορά σε ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, ... Περισσότερα To άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Το υπουργείο Εργασίας αποσύρει διάταξη για παραχώρηση κτιρίου μετά τις καταγγελίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Στην εισαγγελία ανηλίκων επέστρεψε η δικογραφία για τις καταγγελίες

Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακριτική μεταχείριση, τονίζει σε παρέμβασή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε το στο tovima

Άννα Μαρία Βέλλη για Κιβωτό του Κόσμου: Αποσύρει τη δωρεά μετά τις καταγγελίες

Μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου, η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε να αποσύρει τη δωρεά που επρόκειτο να κάνει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κιβωτός του Κόσμου: «Μπλόκο» του υπ. Εργασίας σε παραχώρηση κτιρίου του, μετά την προκαταρκτική έρευνα

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την καταγγελία πρώην φιλοξενούμενου στην Κιβωτό του Κόσμου, ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από εργαζόμενο στην «Κιβωτό» πριν μερικά χρόνια.Ραγδαίες εξελίξεις μετά την καταγγελία πρώην φιλοξενούμενου στην Κιβωτό του Κόσμου, ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από εργαζόμενο στην «Κιβωτό» πριν μερικά χρόνια.Άμεσα «άνοιξε» έρευνα και ως εκ τούτου, το υπουργείο Εργασίας αποσύρει τη διάταξη που είχε περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής νομοθεσίας για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου του ΕΦΚΑ στην «Κιβωτό του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντώνη μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες

Πολύ «θλιμένος» εμφανίστηκε – κατά δήλωσή του – ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», ο οποίος υπογράμμισε πως έμαθε για τις φριχτές καταγγελίες από τα δημοσιεύματα. Αφού έκανε μια εκτενή αναφορά στο τραύμα της ψυχής των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της ΜΚΟ, υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τα στοιχεία του νεαρού καταγγέλλοντα. […] The post Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντώνη μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Η Άννα Μαρία Βέλλη αποσύρει τη δωρεά της μετά τις καταγγελίες

«Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να στηρίξουμε οργανισμό που έστω και ως υπόνοια αυτή τη στιγμή δέχεται τέτοιες καταγγελίες» υπογράμμισε η Youtuber. Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Η Άννα Μαρία Βέλλη αποσύρει τη δωρεά της μετά τις καταγγελίες εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καρκίνος τραχήλου της μήτρας: Καθυστερήσεις στις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις και στον εμβολιασμό εφήβων

Πέθανε ο Κρις Κριστόφερσον, ηθοποιός και θρυλική μορφή της κάντρι

Ο οδικός χάρτης για τις συζητήσεις με την Άγκυρα για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, το μήνυμα Μητσοτάκη και το «γαλάζιο αγκάθι»

Σε τι φάση βρίσκεται η διπλή επένδυση της Orilina στο Ελληνικό

Κατάθλιψη, άγχος και επίμονο στρες βλάπτουν την υγεία της καρδιάς – Όσα πρέπει να ξέρετε

ISOMAT: Σε λειτουργία η νέα μονάδα παραγωγής EPS – Αυξητικοί οι ρυθμοί πωλήσεων