Κιβωτός του Κόσμου – Ραγδαίες εξελίξεις: Πληροφορίες για νέες καταγγελίες – «Πάγος» στην παραχώρηση ακινήτου

18:48 - 17/11/2022

Αποσύρεται η διάταξη που είχε περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής νομοθεσίας για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου του ΕΦΚΑ στην «Κιβωτό του Κόσμου», σε συνέχεια της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε και αφορά σε ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, […] Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου – Ραγδαίες εξελίξεις: Πληροφορίες για νέες καταγγελίες – «Πάγος» στην παραχώρηση ακινήτου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Τι λέει ο πάτερ Αντώνιος για τις σοκαριστικές καταγγελίες – «Είμαι πολύ θλιμμένος και στεναχωρημένος»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση καταγγελιών σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου», κατόπιν εντολής του εισαγγελέα. Σημειώνεται, ότι τη σχετική αναφορά έκανε στον εισαγγελέα ο «Συνήγορος του Πολίτη». Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έως τώρα έχει καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ένας 18χρονος σήμερα, ο οποίος υποστηρίζει ότι το 2020 έπεσε θύμα ασέλγειας και κακοποίησης από άτομο που βρισκόταν σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου». Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, η κακοποίησή του συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει άλλες δύο καταγγελίες, ενός ενήλικου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: Απαντά πρώτη φορά για τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών – «Είμαι στενοχωρημένος»

Για πρώτη φορά, ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» απάντησε χιονοστιβάδα καταγγελιών περί ασέλγειας To άρθρο Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: Απαντά πρώτη φορά για τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών – «Είμαι στενοχωρημένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά