Αβέβαιο το μέλλον του Μιραλάς στην ΑΕΛ

18:40 - 17/11/2022

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα το μέλλον του στην κυπριακή ομάδα να διαγράφεται δυσοίωνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάιλς: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην ΑΕΚ»

O νέος Αμερικανός φόργουορντ της «Βασίλισσας, Αϊζάια Μάιλς, μίλησε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αναλυτικά όσα είπε στο aekbc.gr: «Δεν ξέρω πάρα πολλά πράγματα για την ΑΕΚ. Προφανώς γνωρίζω, όμως, ότι είναι μία μεγάλη ομάδα, με πνεύμα νικητή. Διαθέτει για μένα έναν σπουδαίο προπονητή, ο οποίος δουλεύει σ’ ένα υγιές περιβάλλον, έχοντας πάντα την […] The post Μάιλς: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αβέβαιο το μέλλον του VW Polo λόγω Euro 7

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν κρούσει επανειλημμένως τον κώδωνα του κινδύνου για τις ολοένα αυστηρότερες νόρμες ρύπων, προειδοποιώντας πως θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον αφανισμό των μικρών μοντέλων (πόλης και σουπερμίνι) με θερμικά μοτέρ. Ήδη το Ford Fiesta έχει ανακοινωθεί πως «χαιρετάει», ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστεί την ίδια τύχη και ο επί δεκαετίες μεγαλύτερος ανταγωνιστής του: […] The post Αβέβαιο το μέλλον του VW Polo λόγω Euro 7 appeared first on AutoGreekNews.

Διαβάστε το στο autogreeknews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ