Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο – Έχω πάρει πολλή αγάπη από εκείνον»
13:04 - 17/11/2022
Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο
To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο – Έχω πάρει πολλή αγάπη από εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο γιατί πρέπει να ζήσει»
Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»...
Διαβάστε το στο ZouglaΘοδωρής Αθερίδης: «Καλά κάνει και επιστρέφει ο Κιμούλης στο θέατρο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδιΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο γιατί πρέπει να ζήσει»
Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘοδωρής Αθερίδης: "Μόνο αγάπη έχω πάρει από τον Γιώργο Κιμούλη, καλά κάνει και επιστρέφει"
"Αν κατηγορηθεί κάποιος και κριθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr