Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο – Έχω πάρει πολλή αγάπη από εκείνον»

13:04 - 17/11/2022

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο – Έχω πάρει πολλή αγάπη από εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο γιατί πρέπει να ζήσει»

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»...

Διαβάστε το στο Zougla

Θοδωρής Αθερίδης: «Καλά κάνει και επιστρέφει ο Κιμούλης στο θέατρο»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδιΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο γιατί πρέπει να ζήσει»

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θοδωρής Αθερίδης: "Μόνο αγάπη έχω πάρει από τον Γιώργο Κιμούλη, καλά κάνει και επιστρέφει"

"Αν κατηγορηθεί κάποιος και κριθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας