Φώτης Σεργουλόπουλος για Ελληνίδα βουλευτή: «Την καλούσαμε σε εκπομπές και έλεγε: εγώ θα βγω με το τσιγάρο»

15:26 - 16/11/2022

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μαζί με την Τζένη Μελιτά άνοιξαν μια συζήτηση μέσα από την εκπομπή τους To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος για Ελληνίδα βουλευτή: «Την καλούσαμε σε εκπομπές και έλεγε: εγώ θα βγω με το τσιγάρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Kαλούσαμε Ελληνίδα βουλευτή σε εκπομπές και έλεγε «εγώ θα βγω με το τσιγάρο»

Συζήτηση για το κάπνισμα και το τσιγάρο άνοιξαν την Τετάρτη (16/11) στην εκπομπή τους, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Αφορμή στάθηκε η είδηση για τον 50χρονο Κινέζο μαραθωνοδρόμο, που έτρεξε 42χλμ και ταυτόχρονα κάπνιζε ασταμάτητα, γεγονός που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. «Γιατί το έκανε αυτό;» αναρωτήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ξεκαθάρισε: «Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Νομίζω ότι αν υπήρχε στο εξωτερικό κάποια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, θα τον είχαν αποβάλει αμέσως. Το τσιγάρο είναι κάτι που αποδεδειγμένα καταστρέφει ζωές, ειδικά την ώρα που αθλείσαι, και δε μπορώ αυτόν τον τσαμπουκά του θεριακλή καπνίζοντα». Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος για γνωστή βουλευτή: «Την καλούσαμε σε εκπομπές και έλεγε: “εγώ θα βγω με το τσιγάρο”»

«Δεν μπορώ τον τσαμπουκά του θεριακλή καπνίζοντα», είπε ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο news.gr

Σεργουλόπουλος για βουλευτή: "Την καλούσαμε σε εκπομπές και έλεγε: εγώ θα βγω με το τσιγάρο"

"Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτή η εικόνα. Δεν μπορώ τον τσαμπουκά του θεριακλή καπνίζοντα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»