Πέτρος Λαγούτης: Μου έτυχαν συνεργασίες που αν με ρώταγες αν θέλω να φύγω θα έλεγα ναι, τρέχοντας
13:46 - 16/11/2022
Για την πρώην σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη, τον γιο του που έκοψαν από τη δραματική σχολή και τις τοξικές συνεργασίες μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» ο Πέτρος Λαγούτης. «Οι “Τέλειοι Ξένοι” είναι ένα έργο του Πάολο Τζενοβέζε και την μετάφραση έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο υπογράφουμε τη σκηνοθεσία της παράστασης. Εγώ παίζω κιόλας, εκείνος μας την “έσκασε”. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που η σειρά “Παγιδευμένοι” βρήκε γρήγορα το δρόμο της», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης. «Με την πρώην σύζυγο μου Μυρτώ Αλικάκη είχαμε ξανασυνεργαστεί μετά το διαζύγιο μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε μαζί με τη Μυρτώ. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Λαγούτης: Οι «Παγιδευμένοι», το ποδόσφαιρο και οι συνεργασίες που ήθελε να φύγει τρέχοντας
Ο Πέτρος Λαγούτης δηλώνει χαρούμενος που η σειρά «Παγιδευμένοι» βρήκε γρήγορα τον δρόμο της. Σε αυτή υποδύεται τον Ανδρέα, έναν αστυνομικό που οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει από την πρώτη στιγμή και που στο Twitter αποκαλούν «κουμπάρο» αφού υπήρξε μάρτυρας στον λευκό γάμο της Άννας και του Δημήτρη. Φέτος, τον συναντούμε και στη θεατρική παράσταση «Οι […]
The post Πέτρος Λαγούτης: Οι «Παγιδευμένοι», το ποδόσφαιρο και οι συνεργασίες που ήθελε να φύγει τρέχοντας appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr