Γιώργος Λιάγκας για Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι φυσικά τα χείλη της;»

12:18 - 16/11/2022

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να κάνει μία ριζική εμφάνιση στα μαλλιά της και από μελαχρινή να To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι φυσικά τα χείλη της;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχει ωραία χείλη, είναι φυσικά;»

Ο παρουσιαστής σχολίασε την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών του μοντέλου και εξέφρασε την άποψή του για την εμφάνισή της - Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Λιάγκας για Σοφία Χατζηπαντελή: Είναι ωραία κοπέλα και έχει ωραία χείλη, είναι φυσικά;

Την αλλαγή στα μαλλιά της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, σχολίασαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζει τον θαυμασμό του για το μοντέλο. Ειδικότερα, η Σοφία Χατζηπαντελή έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και ο παρουσιαστής σχολίασε ότι του αρέσει γενικά και την προτιμά με κόκκινα μαλλιά. «Έχει αλλάξει το μαλλί και το φρύδι εδώ έχει αραιώσει. Θα σου πω κάτι. Εμένα μου αρέσει και με κόκκινα μαλλιά. Είναι ωραία κοπέλα έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει πολύ η προσωπικότητά της. Έχει ωραία χείλη, είναι φυσικά; Ό,τι κι αν είναι, είναι ωραίο το αποτέλεσμα. Την προτιμώ κοκκινομάλλα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τη Σοφία Χατζηπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια