Γεροβασίλη: Από τον ρόλο του ανήξερου στον ρόλο του θύματος ο κ. Μητσοτάκης, με στόχο τη συγκάλυψη
10:56 - 16/11/2022
«Η προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης στον Άρειο Πάγο κατά παντός υπευθύνου ήταν καθήκον μου μετά τις αναφορές περί παρακολούθησης του κινητού μου τηλεφώνου. Η συστηματική έλλειψη διάθεσης της Κυβέρνησης να δώσει λύση σε όλο αυτό το σκάνδαλο που τραυματίζει σήμερα τη χώρα, τους θεσμούς και το πολίτευμα, η έλλειψη αντιδράσεων από τους αναγραφόμενους στη δημοσιευμένη λίστα παρακολουθούμενων, η πληθώρα δημοσιευμάτων που ξετυλίγουν καθημερινώς ένα δίκτυο παρακρατικό που φαίνεται να στήνεται με κέντρο το Μέγαρο Μαξίμου όλα αυτά συνθέτουν μία πολιτική δυστοπία για την οποία φέρει βαρύτατες ευθύνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη και στην οποία έχουμε καθήκον ως πολιτικό προσωπικό της χώρ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Γεροβασίλη: Από τον ρόλο του ανήξερου στον ρόλο του θύματος ο κ. Μητσοτάκης
Καθήκον της χαρακτήρισε την κατάθεση μήνυσης στον Άρειο Πάγο κατά παντός υπευθύνου, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.
Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση για το θέμα των παρακολουθήσεων…
Όλγα Γεροβασίλη: Από τον ρόλο του ανήξερου στον ρόλο του θύματος ο κ. Μητσοτάκης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr