Η Τζέιμι Λι Κέρτις θέλει να συνεργαστεί ξανά με την Λίντσεϊ Λόχαν – «Θέλω να δω τη Λίντσεϊ να είναι καυτή γιαγιά»
09:48 - 16/11/2022
«Δεν θα υπήρχε τίποτα που θα μου άρεσε περισσότερο, ειλικρινά, από το να μπορέσω να δουλέψω ξανά μαζί με την Λίντσεϊ Λόχαν» δήλωσε η Τζέιμι Λι Κέρτις. Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People, τόνισε πως η συνεργασία αυτή μπορεί να γίνει είτε σε ένα σίκουελ του «Freaky Friday», είτε σε κάποια άλλο έργο. Η Κέρτις, έχοντας από ... Περισσότερα
To άρθρο Η Τζέιμι Λι Κέρτις θέλει να συνεργαστεί ξανά με την Λίντσεϊ Λόχαν – «Θέλω να δω τη Λίντσεϊ να είναι καυτή γιαγιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζέιμι Λι Κέρτις: Θέλει να συνεργαστεί ξανά με τη Λίντσεϊ Λόχαν
Η ηθοποιός αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις για την ταινία «Freaky Friday» του 2003
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤζέιμι Λι Κέρτις: Θέλω πολύ να ξανασυνεργαστώ με την Λίντσεϊ Λόχαν
Η γνωστή ηθοποιός θα ήθελε πολύ να ξανασυνεργαστεί με την Λίντσεϊ Λόχαν είτε σε ένα σίκουελ του «Freaky Friday» (Απίστευτη Παρασκευή), είτε σε κάποια άλλο έργο.
Διαβάστε το στο in.grΤζέιμι Λι Κέρτις: Θέλω πολύ να συνεργαστώ ξανά με τη Λίντσεϊ Λόχαν
Η Τζέιμι Λι Κέρτις θα ήθελε πολύ να ξανασυνεργαστεί με την Λίντσεϊ Λόχαν είτε σε ένα σίκουελ του «Freaky Friday» (Απίστευτη Παρασκευή), είτε σε κάποια άλλο έργο.
«Δεν θα υπήρχε…
Τζέιμι Λι Κέρτις: Θέλω πολύ να συνεργαστώ ξανά με τη Λίντσεϊ Λόχαν - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr