Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτά που έγιναν με τη Βαρβάρα»

09:30 - 16/11/2022

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπουρόγλου. Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτά που έγιναν με τη Βαρβάρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Η σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη σήμερα

Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

Διαβάστε το στο tanea.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτά που έγιναν με τη Βαρβάρα, περνάμε καλά»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπουρόγλου. Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή στα γυρίσματα του promo trailer για τις νυχτερινές του εμφανίσεις στην Κύπρο, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Shamone.Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπουρόγλου. Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή στα γυρίσματα του promo trailer για τις νυχτερινές του εμφανίσεις στην Κύπρο, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Shamone.«Θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τις Κυριακές θα είμαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: "Δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτά που έγιναν με τη Βαρβάρα"

"Ποτέ δεν τα υπηρέτησα τα χρήματα, αλλά τα έχω για να με εξυπηρετούν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε