Γιάννης Καλλιάνος: Υποψήφιος διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ υπό την επίβλεψη του Λέκκα ο μετεωρολόγος και βουλευτής της NΔ

19:26 - 15/11/2022

Υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Γεωλογίας ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέφερε πως θα έχει επιβλέποντα καθηγητή τον Ευθύμιο Λέκκα.Υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Γεωλογίας ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέφερε πως θα έχει επιβλέποντα καθηγητή τον Ευθύμιο Λέκκα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Καλλιάνος: Υποψήφιος διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ υπό την επίβλεψη του Λέκκα

Υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Γεωλογίας ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέφερε πως θα έχει επιβλέποντα καθηγητή τον Ευθύμιο Λέκκα. Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτησή του στο Facebook: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είμαι και επίσημα Υποψήφιος Διδάκτορος του Εθνικού και […] Το άρθρο Γιάννης Καλλιάνος: Υποψήφιος διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ υπό την επίβλεψη του Λέκκα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει