Κωνσταντίνα Κομμάτα για τον Γιώργο Σαμαρά: Όταν τον γνώρισα ήθελα να είμαι μόνη, αλλά με κέρδισε η επιμονή του

16:24 - 15/11/2022

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα σε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της που βιώνει μαζί με την κόρη της. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη ζωή της με τον Γιώργο Σαμαρά και την 1.5 ετών ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Κομμάτα για τον Γιώργο Σαμαρά: Όταν τον γνώρισα ήθελα να είμαι μόνη, αλλά με κέρδισε η επιμονή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Κομμάτα για Γιώργο Σαμαρά: Όταν τον γνώρισα ήθελα να είμαι μόνη, με κέρδισε η επιμονή του

«Εκείνος όταν με είχε πρωτοδεί, με είχε χαρακτηρίσει εύθραυστη» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μαγδεμβούργο: Η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει την έκδοση του μακελάρη και είχε προειδοποιήσει για το πόσο επικίνδυνος είναι

Πάρος: «Το χειρουργείο πήγε καλά, αλλά πονάω ακόμα» λέει ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε από μια παρέα ανηλίκων

Το Χόλιγουντ στο πλευρό της Μπλέικ Λάιβλι: «Ποτέ μην αλλάξεις, ποτέ μην χάσεις τη φωνή σου»

Άγγελος Μπασινάς: «Το διαζύγιο έχει βγει, πάμε παρακάτω»

Παναθηναϊκός: Μπακασέτας και Μλαντένοβιτς εκτίουν την ποινή τους με Πανσερραϊκό

Με καρκίνο στο πάγκρεας διαγνώστηκε η Αικατερίνη της Σερβίας