Κοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία, δεν είμαστε ποθητές
12:30 - 15/11/2022
Η αγαπημένη ηθοποιός Κοραλία Καράντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον ηλικιακό ρατσισμό στις τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις αναμνήσεις από το «Φως του Αυγερινού». «Δεν μου έγινε φέτος καμία πρόταση για συμμετοχή σε σειρά. Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία. Μας φαντάζονται με τρόπους συμβατικούς και παλιομοδίτικους στις σειρές: κακές ... Περισσότερα
To άρθρο Κοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία, δεν είμαστε ποθητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία, δεν είμαστε ποθητές
«Οι άνδρες ηθοποιοί είναι σε καλύτερη μοίρα» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚοραλία Καράντη: «Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία, δεν είμαστε ποθητές»
Γιατί η ηθοποιός λυπάται τους νέους συναδέλφους της;
Διαβάστε το στο in.grΚοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία
Καμία πρόταση δεν δέχτηκε φέτος η Κοραλία Καράντη για συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά και ο λόγος, όπως υποστήριξε στο «Πάμε Δανάη» είναι η ηλικία της. «Δεν μου έγινε φέτος καμία πρόταση για συμμετοχή σε σειρά. Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία. Μας φαντάζονται με τρόπους συμβατικούς και παλιομοδίτικους στις σειρές: κακές πεθερές, κακές μανάδες, κάτι σε κακό πάντως. Δεν είμαστε ποθητές. Δίνουν σε πολύ νεότερους ανθρώπους μεγαλύτερους ηλικιακά ρόλους. Ένα ηλικιακό γκρουπ μένει απ’ έξω. Οι άνδρες ηθοποιοί είναι σε καλύτερη μοίρα» είπε. Για την παιδική της ηλικία αποκάλυψε πως «δεν έζησα με την ταμπέλα του παιδιού των χωρισμένων γονιών. Ο πατέρας μου έφυγε πολύ νωρίς από το σπίτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία
Η αγαπημένη ηθοποιός Κοραλία Καράντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον ηλικιακό ρατσισμό στις τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις αναμνήσεις από το «Φως του Αυγερινού».
Διαβάστε το στο thebest.grΚοραλία Καράντη: «Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία»
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Κοραλία Καράντη. Η σπουδαία […]
The post Κοραλία Καράντη: «Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία – Δεν είμαστε ποθητές
Η Κοραλία Καράντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον ηλικιακό ρατσισμό στις τηλεοπτικές σειρές, τις αναμνήσεις από το «Φως του Αυγερινού», την απώλεια της μητέρας της και τη διαχείριση των λαθών στην καριέρα της. “Δεν μου έγινε φέτος καμία πρόταση για συμμετοχή σε σειρά. Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία. Μας […]
The post Κοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία – Δεν είμαστε ποθητές appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΚαράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία, δεν είμαστε ποθητές
Η αγαπημένη ηθοποιός Κοραλία Καράντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον ηλικιακό ρατσισμό στις τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις αναμνήσεις από το «Φως του Αυγερινού». «Δεν μου έγινε φέτος καμία πρόταση για συμμετοχή σε σειρά. Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία. Μας φαντάζονται με τρόπους συμβατικούς και παλιομοδίτικους στις σειρές: κακές […]
Διαβάστε το στο dete.gr