Δώρα Χρυσικού κατά Κιμούλη: Κατέθεσε μήνυση η ηθοποιός – «Οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

12:12 - 15/11/2022

Η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και άλλων ηθοποιών για ψευδή καταμήνυση και ηθική αυτουργία σε άλλες καταθέσεις, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις από την δικαστική διαμάχη. Σημειώνεται πως ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσει μήνυση τόσο εναντίον της ηθοποιού όσο και του Νίκου Ψαρρά, καθώς ήταν τα πρόσωπα που στάθηκαν εξ’ αρχής στο πλευρό της Ζέτας Δούκα. Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από τα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της και εξήγησε στους λόγους που προβαίνει σε μηνύσεις. «Είμαι καλά. Εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Χρυσικού: Έκανε μήνυση στον Γιώργο Κιμούλη – «Οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

Ραγδαίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Κάλαντα στον δήμαρχο Αθηναίων από φορείς και συλλόγους: «Καμία και κανένας μόνος του»

Ρώτησαν τον Άρη Σοϊλέδη μπροστά στη σύντροφό του για τη Μαρία Αντωνά – Δείτε το βίντεο

H Eλένη Μενεγάκη αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο – Δείτε τη φωτογραφία

2+1 μεγάλες κινήσεις Γιαννακόπουλου μετά τον Γκέιμπριελ – Φέρνει και Μίσιτς!

20χρονος από την Κω απειλούσε 16χρονη πως θα διαρρεύσει φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές

O Ανδρέας Μικρούτσικος είπε τα κάλαντα στη Βίκυ Παγιατάκη και του έδωσε 20 ευρώ