Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν μετάνιωσα που έκανα τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου»

11:32 - 15/11/2022

Για την απόφασή του να στήσει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για τους βιασμούς της 12χρονης από […] The post Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν μετάνιωσα που έκανα τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: Τα λεφτά που ζητάει για μία αστρολογική συνεδρία

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων, όταν αποφάσισε μέσω της εκπομπής που διατηρεί στο YouTube να μελετήσει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου. Ο ηθοποιός προχώρησε σε μία εκ βαθέων ανάλυση, αποδίδοντας πολλές από τις εγκληματικές πράξεις του 53χρονου βιαστή και μαστροπού στις θέσεις των… πλανητών. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου […] Το άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: Τα λεφτά που ζητάει για μία αστρολογική συνεδρία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Το κάνει χειρότερο ο Χαϊκάλης: Δεν μετάνιωσα για τον αστρολογικό χάρτη του Μίχου - Έχω κάνει και του Φιλιππίδη

Παρά τις αντιδράσεις ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης επανήλθε σχετικά με το αστρολογικό προφίλ του Μίχου που είχε φτιάξει, λέγοντας πως έχει κάνει και του Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Πόσα ζητά για μία αστρολογική συνεδρία

Δεν έχει τέλος ο σάλος με τον Παύλο Χαϊκάλη και τις αστρολογικές του αναλύσεις, έπειτα από τις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο. Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που έδειξε η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός αναλύει τον αστρολογικό χάρτη του 53χρονου βιαστή και μαστροπού στον Κολωνό, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Διαβάστε Το άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: Πόσα ζητά για μία αστρολογική συνεδρία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Τα χρήματα που ζητάει για μία αστρολογική συνεδρία

Πάλι στο προσκήνιο, πάλι για λάθος λόγους βρέθηκε τις τελευταίες ώρες ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός, οποίος πλέον ασχολείται με την αστρολογία, μιας και μετά τις καταγγελίες από γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση που βγήκαν στο φως πριν μερικούς μήνες, τόσο η υποκριτική όσο και η πολιτική του έκλεισαν την πόρτα, αποφάσισε μέσω της εκπομπής που […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Χαϊκάλης: "Δεν μετάνιωσα για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, έχω κάνει και του Πέτρου Φιλιππίδη"

Παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αμετανόητος ο Παύλος Χαϊκάλης για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου

Σύμφωνα με όσα είπε, έκανε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα και δεν θεωρεί πως ήταν λάθος καθώς και ότι δεν το έχει μετανιώσει.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»