Προπηλάκισαν τη Μαρία Ζαχαράκη στην Κωνσταντινούπολη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προπηλάκισαν τη Μαρία Ζαχαράκη στην Κωνσταντινούπολη - «Eίστε ένοχοι», της είπε Τούρκος
«Προπηλακίστηκα χτες το βράδυ επειδή ήμουν Ελληνίδα και βρισκόμουν στο σημείο της επίθεσης», είπε η ανταποκρίτρια του Open, στην Κωνσταντινούπολη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑπανωτές εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής
Διαβάστε το στο tanea.grΠροπηλάκισαν τη Μαρία Ζαχαράκη στην Κωνσταντινούπολη: «Eίστε ένοχοι, στηρίζετε το PKK», της είπε Τούρκος
Τον προπηλακισμό της από Τούρκο, το βράδυ της Δευτέρας, αποκάλυψε η ανταποκρίτρια του Open, στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.Τον προπηλακισμό της από Τούρκο, το βράδυ της Δευτέρας, αποκάλυψε η ανταποκρίτρια του Open, στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.Όπως αναφέρει η κυρία Ζαχαράκη: «Προπηλακίστηκα χτες το βράδυ επειδή ήμουν Ελληνίδα και βρισκόμουν στο σημείο της επίθεσης. Mε το που τελειώνω την ανταπόκρισή μου, το live μου χτες το βράδυ, πλησίασε πολύς κόσμος τους δημοσιογράφους. Με πλησιάζει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤούρκος εθνικιστής προπηλάκισε την ανταποκρίτρια του Open, Μαρία Ζαχαράκη, στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]
Η ανταποκρίτρια του Open στην Κωνσταντινούπολη προπηλακίστηκε από Τούρκο εθνικιστή.
Διαβάστε το στο thetoc.grΧειρουργική επέμβαση στη 39χρονη που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη
Η γυναίκα νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της.
Διαβάστε το στο euro2day.grΤούρκος προπηλάκισε την Ελληνίδα ανταποκρίτρια του Open στην Κωνσταντινούπολη, Μαρια Ζαχαράκη!
Η Μαρία Ζαχαράκη, ανταποκρίτρια του Open στην Τουρκία με βάση την Κωνσταντινούπολη, είπε ότι προπηλακίστηκε από έναν Τούρκο χθες το βράδυ, μόλις τελείωσε την ανταπόκρισή της για τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στο κέντρο της Πόλης. Σύμφωνα με την έμπειρη δημοσιογράφο, ο Τούρκος στράφηκε εναντίον της επειδή είναι Ελληνίδα, λέγοντας πως η χώρα μας ευθύνεται […]
Τούρκος προπηλάκισε την Ελληνίδα ανταποκρίτρια του Open στην Κωνσταντινούπολη, Μαρια Ζαχαράκη! - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΜπαράζ εκρήξεων στην Κωνσταντινούπολη
Μπαράζ εκρήξεων στην Κωνσταντινούπολη
16/11/2022
Με τις μνήμες από το βομβιστικό χτύπημα της περασμένης Κυριακής να είναι νωπές, ένα νέο συμβάν αργά απόψε ήρθε να προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης.
Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά σε όχημα στη συνοικία Φατίχ (σ.σ. βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της ευρωπαϊκής πλευράς), η οποία στη συνέχεια πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε σε άλλα τέσσερα οχήματα.
τη συνέχεια, στο σημείο ακούστηκαν πολλαπλές εκρήξεις, σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Η αστυ
Διαβάστε το στο filathlos.grΤουρκία: Προπηλάκισαν Ελληνίδα δημοσιογράφο στην Κωνσταντινούπολη
Το επικίνδυνο αφήγημα, της τουρκικής ηγεσίας, μετά και την φονική επίθεση στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, περί υπόθαλψης τρομοκρατών στην Ελλάδα, βρίσκει ευήκωα ώτα σε μερίδα τούρκων πολιτών. Ενδεικτικός είναι ο προπηλακισμός ελληνίδας δημοσιογράφου στην Κωνσταντινούπολη, όταν τέλειωσε την ανταπόκρισή της. Συγκεκριμένα, η ανταποκρίτρια του Open, Μαρία Ζαχαράκη, είπε ότι προπηλακίστηκε από έναν Τούρκο χθες το […]
Διαβάστε το στο dete.grΠροπηλάκισαν ρεπόρτερ του OPEN στην Κωνσταντινούπολη! (video)
Η ανταποκρίτρια του Open TV στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, αποκάλυψε στον αέρα πως προπυλακίστηκε χτες, Δευτέρα (14/11), το βράδυ από έναν Τούρκο επειδή έκανε τη δουλειά της. Όπως αναφέρει η κυρία Ζαχαράκη: «Προπηλακίστηκα χτες το βράδυ επειδή ήμουν Ελληνίδα και βρισκόμουν στο σημείο της επίθεσης. Mε το που τελειώνω την ανταπόκρισή μου, το live μου […]
The post Προπηλάκισαν ρεπόρτερ του OPEN στην Κωνσταντινούπολη! (video) first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.grΠροπηλάκισαν την ανταποκρίτρια του OPEN στην Κωνσταντινούπολη
«Προπηλακίστηκα χθες το βράδυ επειδή ήμουν Ελληνίδα και βρισκόμουν στο σημείο της επίθεσης. Mε το που τελειώνω την ανταπόκρισή μου, το live μου χτες το βράδυ, πλησίασε πολύς κόσμος τους δημοσιογράφους.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr