Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»
09:10 - 15/11/2022
Ο Αντώνης Λουδάρος είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ κατά […]
The post Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»
Τον Αντώνη Λουδάρο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο ηθοποιός ρωτήθηκε αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»
Mε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε συνεργαστεί ο Αντώνης Λουδάρος για μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι ήταν μια χρονιά με κάποιες δυσκολίες.
Mε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε συνεργαστεί ο Αντώνης Λουδάρος για μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι ήταν μια χρονιά με κάποιες δυσκολίες. Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και τον ντόρο που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες, ο ηθοποιός έκανε το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»
Ο Αντώνης Λουδάρος τοποθετήθηκε δημόσια για τις δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη συνέντευξη της
To άρθρο Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑντώνης Λουδάρος: «Είναι πολύ ωραίο να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι ντρέπεται»
Μία σεζόν πέρασε μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός ο οποίος είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια το 2014 ρωτήθηκε για τη δήλωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή Ελένη η οποία έχει συζητηθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Βέβαια έκανα τα […]
The post Αντώνης Λουδάρος: «Είναι πολύ ωραίο να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι ντρέπεται» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr