Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»

09:10 - 15/11/2022

Ο Αντώνης Λουδάρος είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ κατά […] The post Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»

Τον Αντώνη Λουδάρο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο ηθοποιός ρωτήθηκε αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Mε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε συνεργαστεί ο Αντώνης Λουδάρος για μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι ήταν μια χρονιά με κάποιες δυσκολίες. Mε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε συνεργαστεί ο Αντώνης Λουδάρος για μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι ήταν μια χρονιά με κάποιες δυσκολίες. Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και τον ντόρο που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες, ο ηθοποιός έκανε το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Αντώνης Λουδάρος τοποθετήθηκε δημόσια για τις δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη συνέντευξη της To άρθρο Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αντώνης Λουδάρος: «Είναι πολύ ωραίο να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι ντρέπεται»

Μία σεζόν πέρασε μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός ο οποίος είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια το 2014 ρωτήθηκε για τη δήλωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή Ελένη η οποία έχει συζητηθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Βέβαια έκανα τα […] The post Αντώνης Λουδάρος: «Είναι πολύ ωραίο να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι ντρέπεται» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»