Πυγμάλιων Δαδακαρίδης: Προσπαθώ να μοιράζομαι τα σκοτάδια μου – Δεν έχω συνηθίσει την έκθεση στη σκηνή

00:40 - 15/11/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και μίλησε για όλα στη Δανάη Μπάρκα. «Πολλές φορές σκέφτομαι ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου είναι στο μυαλό μου. Eίμαι πολύ ενοχικός. Kαταλαβαίνω και δέχομαι τα πράγματα όπως έρχονται. Tο κλικ να ασχοληθώ με την τέχνη έγινε στα 18-19 μου χρόνια, στην δεύτερη πατρίδα μου, στην Αγγλία. Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική ήμουν ανυπόμονος, δεν είχα γνώση, ήμουν πάντοτε τέρμα γκάζι και έπρεπε να μάθω το φρένο. Η υποκριτική με μαθαίνει μόνιμα. Γέμισε το σπίτι και το μυαλό μου με υπέροχα βιβλία και ιστορίες», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. «Δεν έχω συνηθίσει την έκθεση στη σκηνή» Ο Πυγμαλίων

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Το πήρε πάνω του ο Γιοβάνοβιτς – Ανακοινώνει μεγάλη επιστροφή στην Εθνική!

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!

Ξεπέρασαν τους 43.800 οι Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ – Ποιοι πληρώνονται έως τις 22 Νοεμβρίου