Νικολαΐδης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ, έλειψε ο Αραούχο από την περιοχή»
21:02 - 14/11/2022
Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC της NOVA δήλωσε ξανά εντυπωσιασμένος από το ματς της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι στην Ένωση κόστισε η αναποτελεσματικότητα, ενώ επεσήμανε ότι έχει πει εδώ και καιρό πως ο Σέρχιο Αραούχο θα έπρεπε να παίζει μέσα στην περιοχή.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολαΐδης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ.»
Εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο θρύλος της Ένωσης έδειξε εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων», στάθηκε επίσης στο παιχνίδι του Αραούχο λόγω του γεγονότος ότι δεν πάτησε πολύ περιοχή, αλλά και στην […]
The post Νικολαΐδης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ.» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΝτέμης Νικολαΐδης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ»
Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ»
14/11/2022
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ποστάρισμά του στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ είχε εκθειάσει την εμφάνιση της «Ένωσης», κάτι που επανάλαβε και στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA. Ο Νικολαΐδης ανέφερε πως εντυπωσιάστηκε από το κυριαρχικό ποδόσφαιρο της ΑΕΚ, όμως τόνισε για άλλη μια φορά πως είναι λάθος κατά τον ίδιο η χρησιμοποίηση του Αραούχο έξω από την περιοχή.
«Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Φωνάζω όμως καιρό ότι θα έλειπε κάποια στιγμή ο Αραούχο μέσα από την περιοχή. Ο Λιβάι είναι καλός παίκτης, πάει εκπληκτικά καλά, αλλά δεν είναι σέντερ φορ. Ο Αραούχο έ
Διαβάστε το στο filathlos.gr